Cancel·len la Festa de Tardor de Sant Cugat per les noves restriccions

S'havia de celebrar del 22 al 25 d'octubre i pròximament l'organització es reunirà per decidir si s'ajorna o es suspèn

Nació Sant Cugat
14 d'octubre del 2020
Actualitzat el 15 d'octubre a les 9:04h
La Festa de la Tardor 2020 s'ha cancel·lat. Les noves restriccions de mobilitat que el govern ha implementat han provocat que l'Ajuntament de Sant Cugat suspengui totes les activitats al carrer dels propers 15 dies. Per tant, la Festa de la Tardor, que s'havia de celebrar del 22 al 25 d'octubre, no es podrà tirar en davant, de moment. 

El pròxim dimarts 20 d'octubre l'organització de l'esdeveniment es reunirà per decidir què es vol fer. Un dels escenaris és posposar la Festa al cap de setmana del 13 i 14 de novembre, tal com proposa l'ajuntament, i mantenir així la festa al carrer tal com estava programat.

Una altra opció és crear algun tipus de material virtual i fer una festa híbrida, entre activitats telemàtiques i altres compatibles amb les restriccions. La darrera opció és suspendre definitivament la Festa de la Tardor d'enguany. L'edició d'aquest 2020 es presentava amb el lema Que la nova normalitat no deixi ningú fora i havia de comptar amb espectacles com el dels diables o els bastoners.