Junts per Sant Cugat insta a l'Ajuntament a fer un pla econòmic per urbanitzar l'avinguda Baixador

Aquest és un dels carrers de Sant Cugat que encara estan pendents d'adequar

Imatge de l'avinguda de Baixador.
Imatge de l'avinguda de Baixador. | Cedida
NacióSantCugat
14 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 14:24h
Junts per Sant Cugat demanarà a l'Ajuntament que plantegi un esquema econòmic que faci viable la urbanització de l'avinguda Baixador de Valldoreix. Ho farà amb una moció en el ple municipal del pròxim dilluns 19 d'octubre. Segons Junts, l’Ajuntament i l’EMD de Valldoreix han de negociar i acordar "a la major brevetat un conveni econòmic". 

En la proposta hauria de constar que l'Ajuntament és el titular de l'obra però que l'EMD serà l’administració de referència davant el veïnat afectat pel projecte, i s’encarregarà de la seva definitiva formulació de manera dialogada amb el veïnat. 

També demanen que s'acordin el cost que haurà d'assumir a cada administració "atenent el fet que tot i que l’obra està íntegrament ubicada dins terme de Valldoreix també la resta del municipi en pot sortir beneficiada, especialment els veïns de Mira-sol més propers". En aquest sentit, la proposta de Junts passa perquè "el mecanisme de retorn, suficientment espaiat en el temps, mitjançant el qual l’EMD compensarà l’Ajuntament de Sant Cugat fins a l’assumpció del percentatge del cost de l’obra que li resulti atribuïble".