La cultura santcugatenca tornarà a les places per la 45ª Festa de Tardor

El lema d'enguany és 'Que la nova normalitat no deixi ningú fora' en referència a tots els afectats per la pandèmia de la Covid-19

Nació Sant Cugat
11 d'octubre del 2020
La Festa de la Tardor 2020 ja té data, del 22 al 25 d'octubre. Aquesta edició, marcada per la situació de la pandèmia, tornarà a donar l'oportunitat a les associacions i entitats del poble d'organitzar activitats per donar-se a conèixer a la ciutadania. Amb el lema Que la nova normalitat no deixi ningú fora, l'objectiu d'enguany és reivindicar una sanitat pública en condicions i alhora treballar conjuntament per la justícia social.

Entre d'altres, Sant Cugat gaudirà de nou dels diables, que dissabte a les 21 h a la plaça 1 d'octubre faran Foc a la desigualtat social. Els bastoners tindran també el seu protagonisme, en aquest cas el diumenge a les 11 h a la mateixa plaça 1 d'octubre. A més, durant tot el matí del diumenge les entitats del poble estaran al voltant del Monestir on oferiran el bo i el millor a la ciutadania per donar-se a conèixer. 

Des de divendres a diumenge hi haurà dansa, cultura popular, teatre, tallers i la tradicional fira d'entitats el diumenge al voltant del monestir. Totes les activitats tindran aforament limitat i s'hauran de reservar les entrades gratuïtes a través del web de La Festa de Tardor a partir del divendres 16 d'octubre.