Es manté l'afectació residual per la Covid a les escoles de Sant Cugat

Consulta aquí l'actualització setmanal de l'impacte de la pandèmia a les escoles de la ciutat i al conjunt del país

per NacióSantCugat, 2 de juny de 2021 a les 12:03 |
Alumnes, avui, entrant a l'Institut Martí i Franquès de Tarragona. | Josep M. Llauradó

L'afectació per la Covid-19 al conjunt del país s'està desplomant gràcies al ritme de la vacunació i a la millora de la temperatura que redueix els contagis. De cara al final del curs educatiu les dades són molt positives i l'impacte dels indicadors epidemiològics comença a ser residual.

A dia d'avui, segons dades del Departament d'Educació, Sant Cugat registra un total de 136 alumnes afectats de sis grups bombolla de cinc escoles diferents. Exactament les mateixes xifres que s'havien comptabilitzat fa dues setmanes, malgrat ser en centres diferents.


Els centres i grups afectats són els següents: 

Gerbert d'Orlach (2); La Farga (1); Viaró (1); CAR (1); i l'Europa (1).Clicant al requadre inferior dret, s'amaga la llegenda. Picant sobre cada centre afectat pel coronavirus (boleta), es desplega el seu nom, l'estat (obert o totalment confinat), el nombre de grups confinats i el municipi on es troba. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom del mapa manualment, per acostar-se a un municipi o seleccionar millor algun centre. Última actualització: dades del 23 de juny.
 


Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).12,8%centres afectats
655 dels 5.104 centres educatius tenen una o mes aules confinades, a 197 municipis diferents.
1.056aules tancades
Més d'un miler de classes estan confinades d'un total d'uns 72.000 grups de convivència estables i dos centres estan totalment clausurats.
26.156persones confinades
De les quals, 24.898 confinats són alumnes (l'1,73% del total), 1.192 són docents i personal PAS i PAE (0,73%), i 66 és personal extern.
76.534positius detectats
Dels quals, 3.874 els darrers 10 dies i, del total acumulat, 67.673 positius detectats a alumnes (4,7% del total d'alumnes), 8.197 a docents i personal PAS i PAE (5%), i 664 a personal extern.
 

Altres notícies que et poden interessar
 


 

Participació