Inscripcions obertes per la Marxa Corredor Verd del Vallès

Es farà el pròxim dissabte 24 d'octubre i hi haurà dos recorreguts

Marxa del Corredor Verd del Vallès.
Marxa del Corredor Verd del Vallès. | CMSC
NacióSantCugat
07 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 18:00h
El pròxim dissabte 24 d'octubre torna la Marxa del Corredor Verd del Vallès (MCVV) del Club Muntanyenc de Sant Cugat (CMSC). Enguany se celebra la desena edició i ho fa amb la mateixa reivindicació de sempre: la protecció d’aquest corredor que connecta les serres de Sant Llorenç del Munt amb les de Galliners i de Collserola, tot resseguint en part l’Anella Verda de Terrassa.

Per fer-ho, tothom qui ho vulgui es pot inscriure a la cursa, en alguna de les dues modelitats que es faran: la caminada i la marxa nòrdica. Per qui opti per la segona opció, a la sortida de Sant Quirze del Vallès, els instructors faran una classe per conèixer l’estil de marxa nòrdica. Hi haurà també un servei de lloguer de bastons, eina imprescindible per a la correcta posició. Majoritàriament, l’itinerari transcorre per camins enmig del bosc i camps de conreu.

A més a més, també hi haurà dos recorreguts a escollir. D'una banda, l'tinerari convencional del Corredor Verd, de 21 km, entre Matadepera i Sant Cugat del Vallès, a la fi de reivindicar camins tradicionals entre Sant Llorenç del Munt i Sant Cugat, i trepitjar part de la riera de la Bezuca. De l'altra, un itinerari més curt, de 10 km, entre Sant Quirze del Vallès i Sant Cugat, que coincideix amb la segona part de la MCVV.