Aquests són els establiments on pots bescanviar el val de 20 euros a Sant Cugat

Es pot utilitzar fins el 30 de novembre en comerç i restauració de la ciutat

Sant Cugat reparteix 600.000 euros amb vals de descompte per gastar en el comerç local.
Sant Cugat reparteix 600.000 euros amb vals de descompte per gastar en el comerç local. | Anna Mira
20 d'octubre del 2020
L'Ajuntament de Sant Cugat ha posat en marxa uns vals de 20 euros descompte per gastar en comerç i restauració de la ciutat. Una injecció de 600.000 públics amb l'objectiu de reactivar l'economia santcugatenca. A hores d'ara, una quarantena d'establiments ja s'han adherit a la iniciativa. El xec es podrà fer servir fins el 30 de novembre i equivaldrà al 50% de cada compra, sense import mínim, i es podrà fer servir en més d'un establiment fins a esgotar-lo.

Com puc aconseguir un val de descompte? Cal que un membre de la unitat familiar major de 18 anys es descarregui l'app Gràcies, compra a Sant Cugat a través d'un codi QR i introdueixi el DNI (un per llar). A més cada llar rebrà una carta explicativa. 

On puc gastar el val? El xec és de 20 euros per llar i es pot gastar en qualsevol dels comerços de Sant Cugat adherits a la campanya. El val equival al 50% de cada compra, no hi ha import mínim i es pot fer servir en més d'un establiment fins que es gastin els 20 euros. 

Quan ho puc fer servir? Del 14 d'octubre al 30 de novembre, ambdós inclosos. 

Quins comerços es poden adherir a la campanya? Tots els establiments comercials i de restauració o serveis que tinguin un establiment físic a Sant Cugat i que compleixin amb aquests requisits:
- Tenir un màxim de 9 treballadors. 
- Haver hagut de tancar durant l'estat d'alarma
- Estar al corrent de pagament de les obligacions tributàries, de seguretat social o mutualitat

Quins establiments queden exclosos? Alimentació, begudes, productes i bens de primera necessitat, farmacèutics, sanitaris, centres o clíniques veterinàries, òptiques i productes ortopèdics, productes higiènics, premsa i papereria, combustible per a l’automoció, estancs, equips tecnològics i de telecomunicacions, aliments per a animals de companyia, comerç per internet, telefònic o correspondència, tintoreries i bugaderies.

Tinc un comerç, com em puc adherir a la campanya?Cal presentar una sol·licitud de manera telemàtica a la web municipal de l'1 al 31 d'octubre. L'OAC i Sant Cugat Empresarial assessorarà i acompanyarà als establiments que ho requereixin. Igualment els agents cívics de la ciutat recorreran tots els comerços informant-los de la iniciativa.