Consulta aquí les escoles de Sant Cugat afectades per casos de coronavirus

Actualment la ciutat hi ha 25 grups confinats i 580 alumnes per casos de Covid-19

per NacióSantCugat, 6 d'octubre de 2020 a les 19:45 |
Primer dia d'escola. | Juanma Peláez
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 d'octubre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les escoles afectades per casos de coronavirus baixen respecte les dades del dilluns. Així, aquest dimarts són 17 i no 19 els centres educatius que tenen algun grup aïllat. Això vol dir que alguns alumnes ja han acabat la quarantena i han pogut tornar a classe. Segons les dades recollides pel Departament de Salut informen d'un total de 23 grups confinats de 17 escoles de a la ciutat. 

Els centres educatius afectats al conjunt del municipi actualment són: Avenç (1), l'Institut Arnau Cadell (1), Pureza de María (1), Escola Pins del Vallès (1), Santa Isabel (1), l'Escola Pi d'en Xandri (1), Politècnic (2), l'Institut Angeleta Ferrer (2), La Farga (4), l'Àgora (2), l'Escola Collserola (1), el CAR (1), l'Institut Joaquima Pla i Farreras (1), Thau (1), Europa (1), Ciutat d'Alba (1), La Mirada (1). 


Aquests centres sumen un total de 555 alumnes confinats, tres-cents més que fa una setmana. D'aquests 48 han donat positiu en PCR i només dos positius entre personal docent i extern del centre educatiu. 


Clicant al requadre inferior dret, s'amaga la llegenda. Picant sobre cada centre afectat pel coronavirus (boleta), es desplega el seu nom, l'estat (obert o totalment confinat), el nombre de grups confinats i el municipi on es troba. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom del mapa manualment, per acostar-se a un municipi o seleccionar millor algun centre. Última actualització: dades del 23 de juny.


Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).


 


  

 

Participació