Romeva liderarà les polítiques sostenibles d'ERC

L'exconseller santcugatenc s'incorporarà a l'executiva nacional com a vicesecretari general de prospectiva i Agenda 2030

Arribada de Raül Romeva a Sant Cugat durant el seu primer dia en règim de semillibertat.
Arribada de Raül Romeva a Sant Cugat durant el seu primer dia en règim de semillibertat. | Sergi Baixas
NacióSantCugat
06 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 15:22h
El santcugatenc Raül Romeva s'incorporarà a l’executiva nacional d'ERC a proposta del president Oriol Junqueras com a vicesecretari general de prospectiva i Agenda 2030. L’objectiu del nomenament és doble, per una banda reforçar el partit i situar els Objectius de Desenvolupament Sostenible i l’Agenda 2030 i, a la vegada, reconèixer la tasca de prospectiva que ja feia Romeva i atorgar-li un paper clau en l’enfortiment del partit amb la seva visió estratègica d’aquests àmbits.

En un comunicat d'aquest dilluns 5 d'octubre, el partit republicà considera que "és fonamental treballar com a organització en els reptes globals que planteja l’agenda 2030 i no hi ha una persona més adient per dirigir aquesta tasca des de dins que Raül Romeva".

L'exconseller és coneixedor del programa i té experiència tant en la lluita verda i emergència climàtica com les causes socials i les temàtiques que es plantegen a l’agenda. Així Romeva liderarà les polítiques des del partit en aquests àmbits.

L’Executiva Nacional ha aprovat el nomenament aquest dilluns a la tarda, que ara haurà de ser ratificat en el proper Consell Nacional ordinari del partit que serà aquest mes d’octubre.