S'eleven a 19 les escoles de Sant Cugat afectades per coronavirus

Actualment la ciutat hi ha 25 grups confinats i 580 alumnes per casos de Covid-19

Un professor prenent la temperatura en un alumne.
Un professor prenent la temperatura en un alumne. | Blanca Blay/ACN
NacióSantCugat
06 d'octubre del 2020
Diverses escoles de Sant Cugat s'han sumat a les afectades per casos de coronavirus entre els alumnes. Segons les dades recollides pel Departament de Salut informen d'un total de 25 grups confinats de 19 escoles de a la ciutat. 

Els centres educatius afectats al conjunt del municipi actualment són: l'Institut Angeleta Ferrer (2), Pureza de María (1), el CAR (1), Thau (1), Santa Isabel (1), l'escola bressol El Niu (1), La Farga (4), el Politècnic (2), l'Avenç (1), l'Escola Ciutat d'Alba (1), l'Escola Collserola (1),  l'Escola Gerbert d'Orlhac (1), l'Escola La Mirada (1), l'Escola Pi d'en Xandri (1), l'Àgora (1), l'Institut Arnau Cadell (1), l'Europa (1) i l'Institut Joaquima Pla i Farreras (1). 

Aquests centres sumen un total de 587 alumnes confinats, tres-cents més que fa una setmana. D'aquests 48 han donat positiu en PCR i només dos positius entre personal docent i extern del centre educatiu. 

Estan complint el confinament decretat per les autoritats sanitàries per haver estat "contacte estret" del contagiat. A continuació pots consultar les dades de la situació de la Covid-19 als centres escolars d'arreu de Catalunya: