Els CAP de la Floresta i les Planes tornen a obrir «parcialment» amb un nou horari

El consistori també ha informat que el CAP de Valldoreix recuperarà el seu horari habitual

Sergi Baixas
02 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 17:12h
Consultori de la Floresta.
Consultori de la Floresta. | Mútua de Terrassa
Ja hi ha nova data de reobertura pels CAP de la Floresta i les Planes que portaven tancats des del mes de març. L'Ajuntament ha informat aquest migdia que els dos consultoris tornaran a obrir "parcialment" en un horari adaptat. Un anunci que dona resposta al reclam veïnal d'aquests dos barris santcugatencs que, fins ara, s'havien de desplaçar fins a la ciutat per a poder ser atesos.

Així doncs, el Centre Social i Sanitari de la Floresta tornarà a obrir dimarts vinent de 8h a 14h (de 14h a 15h atenció domiciliària) i dijous de 15h a 20h. Pel que fa al consultori de les Planes, l'horari d'obertura serà els dijous de 10h a 14h. 

El consistori també ha informat que el CAP de Valldoreix recuperarà el seu horari habitual, de dilluns a divendres de 8h a 20h. Cal recordar que la distribució de l'atenció sanitària a Sant Cugat es divideix en: CAP de Sant Cugat, atenció per a patologies respiratòries/Covid-19; el CAP de Valldoreix, atenció per a patologies no respiratòries d'adults; i el CAP de Can Mates, pediatria.



















El tancament fins a finals de setembre dels consultoris de la Floresta i les Planes ha aixecat queixes entre els veïns d'aquests dos barris de Sant Cugat. Coincidint amb la celebració del ple municipal del mes de juny, un centenar de persones s'han concentrat a les portes de l'Ajuntament per reclamar la seva obertura.