L'Ajuntament obre una línia d'ajuts econòmics per a entitats socials de 100.000 euros

El termini per sol·licitar aquests ajuts econòmics finalitzarà el 30 de novembre

NacióSantCugat
01 d'octubre del 2020
Taller de Jeroni Moragas
Taller de Jeroni Moragas | Taller de Jeroni Moragas
L'Ajuntament obre una convocatòria d'ajuts extraordinaris per a entitats de l'àmbit social de Sant Cugat en el marc del Pla Municipal per fer front a la pandèmia de la Covid-19. L'import és de 100.000 euros i es finançarà fins a un màxim de 5.000 euros per entitat.

En concret, les ajudes es destinaran a entitats sense ànim de lucre -associacions, fundacions i cooperatives- que formen part del tercer sector, que treballen per la inclusió i la cohesió social, i que la seva activitat hagi estat afectada com a conseqüència de les restriccions imposades en el marc de la crisi sanitària del coronavirus.

La concessió d'aquests ajuts té l'objectiu de subvencionar les despeses derivades de: la compra de material sanitari i adaptació per a les mesures de seguretat i higiene derivades de la Covid-19; pagament a persones proveïdores, treballadores i contractacions que han estat necessàries com a conseqüència de la crisi i que no estaven previstes en el pressupost de l'entitat per aquest any 2020; i pagaments efectuats per serves que s'havien previst realitzar però no ha estat possible dur-los a terme pel confinament. 

El termini de la convocatòria finalitzarà el 30 de novembre. Tots els tràmits per sol·licitar les subvencions es poden consultar a la Seu electrònica de l'Ajuntament.