Cultura

Aquest és el guanyador del concurs de cartells per la Festa de Tardor 2020

Els temes d'enguany giraran al voltant del "dret a tenir una vida digna"

per NacióSantCugat , 1 d'octubre de 2020 a les 18:45 |
El cartell guanyador de l'edició 2020 de la Festa de Tardor | Cedida
Ja hi ha cartell per la Festa de Tardor 2020. La guanyadora del concurs ha estat Martina Deltell, d'11 anys, que ha aportat "una visió infantil del moment que estan vivint les entitats, les quals volen mirar de realitzar la seva activitat mentre com a col·lectiu ciutadà lluitem conjuntament contra la Covid-19". Deltell també s'endú un premi econòmic de 300 euros. 
 

El cartell guanyador de l'edició 2020 de la Festa de Tardor Foto: CedidaEl jurat ha estat presidit per l'expert en publicitat i comunicació, Josep Amorós, acompanyat de tres persones del món de l'art i disseny de Sant Cugat: Mariana Castel, Lourdes Martínez i Eva Navarro. 

"El dret a una vida digne"


La Festa de Tardor 2020 ja té lema: "Que la nova normalitat no deixi ningú fora". Amb aquest consigna, les entitats participants volen expressar no només el desig de construir una nova normalitat integradora, sinó també posar l'èmfasi en la disponibilitat de la salut a l'abast de tothom i en la justícia social. Una societat millor que la que es va trobar la pandèmia.


Els temes d'enguany giraran sobre el "dret a tenir una vida digna" i acabar amb la precarietat laboral; i amb el dret a un sistema sanitari eficaç.

Des de l'Assemblea d'entitats de la Festa de Tardor també han anunciat que enguany hi haurà una fira d'entitats, activitats culturals i esportives seguint les mesures sanitàries corresponents i poder gaudir d'una manera segura. 
​​
​​
​​

 

Participació