Nou grup afectat per Covid-19 en un institut santcugatenc

Sant Cugat té diversos grups confinats per casos de coronavirus entre els alumnes

per NacióSantCugat, 30 de setembre de 2020 a les 11:43 |
Control de temperatura a l'entrada d'un institut | Blanca Blay/ACN
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de setembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Institut Arnau Cadell registra un nou cas de coronavirus que afecta a un segon grup d'alumnes del centre educatiu -el primer cas es va diagnosticar la setmana passada-. A dia d'avui, l'institut santcugatenc suma un total de 46 estudiants -i 0 membres de l'equip docent- que estan complint el període de confinament decretat per les autoritats sanitàries.

Ahir també es va informar d'un primer cas positiu de Covid-19 en un alumne de l'escola Avenç que afecta a la totalitat del seu grup bombolla: un total de 25 alumnes i un docent hauran de fer els deu dies de confinament prescriptiu.


Malgrat tot, els grups confinats dels primers dies del curs 2020-2021 ja estan començant a tornar a les aules com és el cas dels tres grups bombolla de La Farga, els primers grups confinats de Sant Cugat. 

Ara com ara però, segons les dades del Departament d'Educació de la Generalitat  continuen sent un total de 8 centres educatius de la ciutat afectats pel virus. 10 afegint el grup confinat a l'escola bressol municipal de Mira-sol El Niu. Aquests centres sumen un total de 286 persones confinades a dia d'avui entre alumnes i personal de l'equip docent, que estan complint el confinament decretat per les autoritats sanitàries per haver estat "contacte estret" del contagiat. 


Així doncs, els centres educatius afectats al conjunt del municipi actualment són: l'Institut Arnau Cadell (2), l'Institut Angeleta Ferrer (2), el CAR (1), La Farga (1), Viaró (1), Thau (1), Santa Isabel (1), Pureza de María (2), i l'escola bressol El Niu (1).

A continuació pots consultar les dades de la situació de la Covid-19 als centres escolars d'arreu de Catalunya: Clicant al requadre inferior dret, s'amaga la llegenda. Picant sobre cada centre afectat pel coronavirus (boleta), es desplega el seu nom, l'estat (obert o totalment confinat), el nombre de grups confinats i el municipi on es troba. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom del mapa manualment, per acostar-se a un municipi o seleccionar millor algun centre. Última actualització: dades del 8 de juny.Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).

 


  

 

Participació