Tot a punt per la jornada d'«Estocs a dins» de Sant Cugat Comerç

L'associació santcugatenca del comerç local organitzarà l'esdeveniment pels dies 2 i 3 d'octubre

Gent amb mascareta a Sant Cugat.
Gent amb mascareta a Sant Cugat. | Anna Mira
NacióSantCugat
30 de setembre del 2020
Els propers dies 2 i 3 d'octubre, Sant Cugat Comerç organitzarà una jornada especial "d'Estocs a dins", adaptant el seu format a la situació actual per la Covid-19. Per aquest motiu, l'activitat comercial tindrà lloc a l'interior dels establiments associats.

L'activitat comercial té l'objectiu de donar el tret de sortida per l'inici de temporada i permetre als comerços participants puguin reduir els estocs dels magatzems. El gerent de Sant Cugat Comerç, Jesús Carballo, explica que aquest any s'adapten a la situació traslladant els tradicionals estocs a fora a fins de les botigues i ampliant l'activitat durant dos dies. "Els clients podran trobar els diferents productes que han vist durant les rebaixes d'estius, a un preu molt més econòmic", assenyala Carballo.

Sant Cugat Comerç, fa una crida a donar suport al comerç local tot seguit les mesures de seguretat i prevenció per fer front a la pandèmia. "Ara més que mai necessitem el suport de tota la ciutat. Estem segurs que la ciutadania respondrà i omplirà els establiments durant aquests dos dies", assegura.

Des de l'entitat, recorden a tots els clients passar la targeta "Sant Cugat a la Butxaca" durant les dues jornades per acumular punts i bescanviar-los. 

Sant Cugat Comerç

Una associació que dinamitza el comerç de Sant Cugat del Vallès, representa i defensa el sector del comerç i dinamitza la restauració. L'entitat "és i pretén ser" el departament de màrqueting, formació i noves tecnologies del col·lectiu de la ciutat.