L'Avenç se suma al llistat d'escoles afectades per la Covid-19 i ja són prop de 300 alumnes confinats

Sant Cugat té diversos grups confinats per casos de coronavirus entre els alumnes

L'Institut Angeleta Ferrer ha registrat dos casos positius de Covid-19 entre l'alumnat
L'Institut Angeleta Ferrer ha registrat dos casos positius de Covid-19 entre l'alumnat | Aj. Sant Cugat
NacióSantCugat
29 de setembre del 2020
Actualitzat a les 12:55h
Els nous casos de coronavirus a les aules santcugatenques s'han estancat després de començar la tercera setmana des de l'inici del curs escolar. Aquest dimarts s'ha diagnosticat un cas positiu de Covid-19 en un alumne de l'escola Avenç que afecta a la totalitat del seu grup bombolla: un total de 25 alumnes i un docent hauran de fer els deu dies de confinament prescriptiu.

Malgrat tot, els grups confinats dels primers dies del curs 2020-2021 ja estan començant a tornar a les aules com és el cas dels tres grups bombolla de La Farga, els primers grups confinats de Sant Cugat. 

Ara com ara però, segons les dades del Departament d'Educació de la Generalitat  continuen sent un total de 9 centres educatius de la ciutat afectats pel virus. 10 afegint el grup confinat a l'escola bressol municipal de Mira-sol El Niu. Aquests centres sumen un total de 288 persones confinades a dia d'avui entre alumnes i personal de l'equip docent, que estan complint el confinament decretat per les autoritats sanitàries per haver estat "contacte estret" del contagiat. 

Així doncs, els centres educatius afectats al conjunt del municipi actualment són: l'Institut Arnau Cadell, l'Institut Angeleta Ferrer, el CAR, La Farga, Viaró, Thau, Santa Isabel, Pureza de María, Joan Maragall i l'escola bressol El Niu.

A continuació pots consultar les dades de la situació de la Covid-19 als centres escolars d'arreu de Catalunya: