El PDECat de Sant Cugat resisteix i estrena nova direcció local

La nova junta estarà integrada per Joan Soler, Mireia Canals, Mercè Conesa, Antoni Agramunt i Xavier Auroux

Imatge de la seu del PDECat al carrer Hospital de la Plana
Imatge de la seu del PDECat al carrer Hospital de la Plana | GSV
NacióSantCugat
28 de setembre del 2020
Actualitzat a les 11:40h
El PDECat de Sant Cugat resisteix a la marxa en bloc d'afiliats i regidors - com la de la portaveu de Junts per Sant Cugat Carmela Fortuny- i escull una nova direcció local per encarar el futur. La formació es presenta amb l'objectiu de demostrar als seus associats i votants que el partit "no va enlloc, segueix on estava i com ha estat sempre". 

La nova junta, presidida per Joan Soler, estarà integrada per Mireia Canals, Mercè Conesa (actualment president del Port de Barcelona), Antoni Agramunt i Xavier Auroux. Dimecres passat, la formació va celebrar una assemblea de l'agrupació local en la qual es va posar en valor "la gran experiència política i la voluntat de treball" que aporten els integrants de la nova junta". 

Soler subratlla que la la nova direcció local aborda "el nou repte amb il·lusió i responsabilitat amb l'objectiu de treballar per a tota la ciutadania de Sant Cugat per damunt de tot". Davant la nova junta, el president del PDECat, David Bonvehí, ha celebrat que comptaran amb "un equip renovat que combina il·lusió i experiència" amb l'objectiu de treballar pel municipi vallesà. 

Durant el darrer mes, la pluja de dimissions i estripaments de carnets del PDECat va ser constant. Entre d'altres, els regidors afiliats al PDECat de Junts a l'Ajuntament, els consellers santcugatencs Damià Calvet i Jordi Puigneró; l'exalcalde Joan Aymerich per "oblidar aquest malson"; la dimissió en bloc de la Junta Gestora del PDECat de Sant Cugat i de l'executiva comarcal