El PSC renova la seva executiva local amb l'estrena de la meitat dels membres

El fins ara líder del partit, Pere Soler, ha aconseguit el 91% del suport dels militants

Pere Soler a la seu del PSC Sant Cugat
Pere Soler a la seu del PSC Sant Cugat | Adrià Costa
NacióSantCugat
28 de setembre del 2020
Actualitzat a les 11:05h
Pere Soler torna a encapçalar l'executiva local del PSC a Sant Cugat. Després d'una assemblea telemàtica, la proposta de l'actual tinent d'alcaldia d'Hisenda de l'Ajuntament de Sant Cugat, va recollir el 91% dels vots de la militància. De fet, només es va presentar la seva candidatura, que ja havia aconseguit més del 60% dels avals amb anterioritat.

La meitat dels membres de la nova executiva són nous i al costat de Soler hi ha, José Gallardo, com secretari d´organització, Elena Vila, secretària de drets socials i ocupació, Pablo Beceiro secretari de comunicació i premsa, Lola Sancha vocal adjunta d´organització, Paula Nuñez secretària de polítiques feministes i igualitàries, Oscar Monge secretari d'Habitatge i Territori, Marta González secretària de polítiques econòmiques i fiscals, Guillermo Vidal secretari de d'empresa i drets jurídics, Margarita Vila secretària de d'innovació i suport a la transició ecològica, Musa Kimputu secretari de ciutadania i integració i Dolors Pardo secretària de Salut.

La nova executiva té l'objectiu de donar un nou impuls, fer créixer l'agrupació i tornar a ser una força decisiva en les properes eleccions municipals assolint l’alcaldia. El nou primer secretari Pere Soler va destacar “el potencial d´aquest equip és evidenti la feina que hi ha per endavant com millorar les relacions amb les entitats, més debats ideològics en el si de l'agrupació així com un augment de la militància”. 

Per altra banda l’assemblea també va elegir els membres de la mesa de la nova assemblea (Toni Canals com a President, Esmeralda Pierulivo com a secretaria de notes i Francesc Aguilà secretari d´actes).  Pel que fa a la representació de l´agrupació de Sant Cugat al Consell de federació del PSC Vallès Oest, van ser escollits com a consellers de federació Pablo Beceiro, Paula Nuñez, Francesc Aguilà, Vicenç San Francisco i Guillermo Vidal.

A l'assemblea del PSC Sant Cugat per renovar els seus òrgans de direcció local van participar unes quaranta persones, i es va garantir la participació de tota la militància i el vot secret.

L'executiva sortint va presentar l'Informe de gestió dels últims tres anys destacant la feina feta, com la campanya dels 40 anys en l'Ajuntament, la inauguració del nou local i les diferents eleccions , així com l’assoliment de l’acord de govern. El document a ser aprovat pel 84% de la militància amb la sensació d’haver complert un cicle amb èxit, Pere Soler va destacar “la bona feina realitzada per tots els companys i companyes i prova d’això és en el punt on ens trobem avui dia, amb una agrupació cohesionada, forta i amb un partit a nivell local de nou en alça”. 
 

Membres de la nova executiva local del PSC de Sant Cugat. Foto: Cedida