1 de 10
Esport

La 1a Cursa del Gall paralitzarà la mobilitat del centre de Sant Cugat

La cursa, de 5 km de recorregut, tindrà lloc dimarts 31 de desembre entre les 18 i les 19.20 h

El recorregut de la 1a Cursa del Gall de Sant Cugat | Cedida
per NacióSantCugat, 27 de desembre de 2019 a les 17:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de desembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La 1a Cursa del Gall, de 5 km de recorregut, afectarà la mobilitat del centre de la ciutat. L'activitat, organitzada conjuntament per l'ajuntament de Sant Cugat i El Club Muntanyenc, paralitzarà el trànsit dels carrers per on passaran els corredors entre les 18 i les 19.20 h de dimarts 31 de desembre. Tot i això, els carrers s'aniran reobrint a mesura que passin els atletes i es permetrà, sempre que sigui possible, creuar les vies tallades. 

L’avinguda Pla del Vinyet quedarà tancada al trànsit rodat a partir de les 16.30 h entre el carrer Cèsar Martinell i la plaça Gabriel Ferrater. A partir de les 17 h, es tancarà també el tram entre avinguda de Gràcia i Cèsar Martinell.


L'estacionament de vehicles quedarà prohibit al llarg de tot el recorregut de la cursa, entre les 8 i les 20 h de dimarts 31. A partir de les 10 h del matí es procedirà a retirar amb grua els vehicles que hi puguin romandre encara estacionats. Es recomana aparcar fora de la zona afectada. Algunes línies de bus també es veuran afectades.

Les inscripcions de la 1a Cursa del Gall


Fins a dia d'avui s'han inscrit més de 700 persones per participar en la 1a Cursa del Gall tot i que es preveu que arribaran a ser un miler de corredors. La cursa popular també premiarà la millor disfressa i millor comparsa. Una activitat que intentarà suplir el buit que ha deixat la Cursa de Sant Silvestre després de traslladar-se a Badalona.

Les inscripcions es poden fer via web fins a les 23.59 h d’avui divendres 27 de desembre. Fora d’aquest termini, qui vulgui participar es podrà inscriure dilluns 30, entre les 16 i les 20 h, al PAV-3, fins que s’acabin els dorsals disponibles. El dimarts 31 només es facilitaran dorsals lliures (sense sortir a la classificació oficial).

 

Participació