Sostenibilitat

Els centres educatius santcugatencs comencen a rebre els nous aparcaments per a bicicletes i patinets

L'objectiu és afavorir models de transports més sostenibles al voltant de les escoles i instituts de la ciutat

per Sergi Baixas, Sant Cugat | 22 de setembre de 2020 a les 11:29 |
Els nous aparcaments per a bicicletes i patinets | Aj. Sant Cugat
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de setembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ja s'han instal·lat els primers aparcaments de bicicletes i patinets als centres educatius de la ciutat. Unes actuacions que s'han realitzat en el marc de la Setmana Europea de Mobilitat per transitar i afavorir models de transports més sostenibles al voltant de les escoles i instituts de Sant Cugat.

En concret, els nous pàrquings, s'han col·locat a l'escola Pins del Vallès i als instituts Angeleta Ferrer i FP Sant Cugat. Durant la setmana passada, les escoles La Mirada, Collserola, Catalunya, l'Olivera, Joan Margall, Ciutat d'Alba i Pi d'en Xandri, també han inaugurat les seves noves estacions.


En total, l'equip de govern ha anunciat la inauguració de 120 aparcaments de patinets i 80 de bicicletes als centres educatius de primària i secundària del municipi. Una acció que es complementarà amb la impartició de cursos de conducció segura a les escoles i es continuarà treballant per millorar els accessos als centres educatius per "evitar que els cotxes arribin a les portes de les escoles". 

Participació