Arrenca el «Sant Cugat a Escena» amb el quartet Qvinta Essençia

Els espectacles es faran al Claustre del Monestir i s'allargaran fins a l'11 d'octubre

La tinència d'alcaldia de Cultura Esther Madrona durant la presentació del nou cartell del Sant Cugat a Escena
La tinència d'alcaldia de Cultura Esther Madrona durant la presentació del nou cartell del Sant Cugat a Escena | Sergi Baixas
17 de setembre del 2020
El Sant Cugat a Escena reactiva la cultura local amb el nou programa "transversal i divers" de tardor. Un total de 14 espectacles de música, teatre i dansa que tindran lloc al Claustre del Monestir i al Celler Modernista del 17 de setembre a l'11 d'octubre. 

Amb aquesta nova entrega, es pretén mantenir una oferta cultural de qualitat a la ciutat, durament colpejada pels efectes de la contenció de la Covid-19 des del mes de març. Per aquest motiu, i amb l'objectiu de fer-ho el més obert a tothom, els espectacles es podran veure en directe amb l'aforament limitat i mantenint les mesures establertes de seguretat o també per via streaming, en obert pel canal de Youtube de l'Ajuntament i la plataforma Cugat Mèdia. 

La tinència d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, explica que davant l'"èxit" de l'edició d'estiu, el consistori torna a apostar per reproduir un model similar apostant per la cultura popular com a pal de paller. I és que els espectacles del mes de juliol van acumular 736 espectadors presencials i gairebé 2.500 digitals; recaptant més de 6.000 euros. Madrona anima als santcugatencs a venir i gaudir d'una "cultura segura".

Pel que fa al capítol musical passaran pel Claustre del Monestir i el Celler Modernista noms com el quartet vocal Qvinta Essençia, l'orquestra barroca Vespres Arnadí, Gemma Humet Trio, Sara Terraza & The Black Sheep, Sr. Wilson, la Cobla Jovenívola de Sabadell, el duet Criatures i el jazz de Félix Rossy Quintet i Fumero, Pérez & Arnedo Trio. La dansa vindra de la mà de l'espectacle "Cronexiones"; mentre que els Tallers de Teatre Sílvia Servan s'encarregaran de portar el teatre amb el show "Lliga Improsionant".

Les entrades tenen un preu de 10 euros (despeses de gestió no incloses) i es poden adquirir a través del web de l'Ajuntament a partir de demà 10 de setembre. Els espectacles de Dansa però, en durar aproximadament 25 minuts, tenen un cost de 6 euros i la Lliga Improsionant és gratuïta. Tota la recaptació del Sant Cugat a Escena, fruït de la venda de localitats, anirà destinada a La Marató de TV3, que enguany es destinarà a la Covid-19.