L'handbol femení, protagonista aquest cap de setmana a Sant Cugat

Es fa el dissabte 19 de setembre al PAV3 i està destinat a totes les nenes i noies que els agradi l'esport

NacióSantCugat
17 de setembre del 2020
Handbol femení.
Handbol femení. | CHSC
El Club d'Handbol Sant Cugat (CHSC) ha organitzat una jornada d'handbol femení per aquest dissabte 19 de setembre al PAV3 situat a la Rambla del Celler. S’organitzaran activitats lúdiques i gratuïtes d’introducció a aquest esport amb l'objectiu de convidar "a totes les nenes que hi vulguin assistir, practiquin o no l'esport". 

Des del club fan una crida per deixar-se impregnar d'aquest esport i aprofitar la jornada per provar-lo i gaudir-lo. Durant tot el dia estaran garantides les mesures santiaries de l'Ajuntament i també del club per poder fer la pràctica esportiva amb tota seguretat. 

Per a la millor organització de l’activitat, l’arribada i registre de les nenes i noies haurà de ser entre les 9.30 i 10 h i hauran de venir acompanyades del tutor legal que n’autoritzarà la pràctica. 

Caldrà portar la roba d’esport posada i un parell de sabates d’esport en una bossa, ja que per motius higiènics el calçat per a accedir a pista no pot ser el mateix que el de carrer. També recorden que mentre no es comenci l’activitat a pista s’haurà de portar la mascareta posada. 

El programa de la jornada

09.30 Infantil Femení vs Molins de Rei
11.00: Activitat de promoció de l’Handbol Femení de Base
12.30: Cadet Femení vs Molins de Rei
16.00 Juvenil B Masculí vs BCN Sants
17.30 Infantil A Masculí vs Molins de Rei 
19.00 Sènior Masculi vs Barça B
20.45 Sènior Femení vs Molins de Rei