L’Ateneu i el Museu del Còmic oferiran cursos i tallers conjunts a partir de la tardor

Entre l’oferta hi ha 14 cursos per a infants, joves i adults

L'Ateneu i el Museu del Còmic han anunciat la seva col·laboració
L'Ateneu i el Museu del Còmic han anunciat la seva col·laboració | Ateneu Santcugatenc
NacióSantCugat
18 de setembre del 2020
L’Ateneu de Sant Cugat i el Museu del Còmic han anunciat la seva col·laboració a partir d’aquesta tardor, quan començaran a oferir 14 cursos d’art i manualitats per a infants, joves i adults, entre altres iniciatives.
 
Entre l'oferta, hi ha cursos de còmic, manga, dibuix i pintura, il·lustració, il·lustració digital, disseny de personatges o manualitats. El professorat el conformen professionals com Rubén Sáez, que ha treballat d’il·lustrador i dibuixant per a revistes, editorials i ONGs, o Ricardo Hermida, dibuixant de premsa i revistes com El Jueves que oferirà les classes de còmic, dibuix i pintura. Víctor Giménez estarà al càrrec del curs de disseny de personatges i Ernest Sala del de Manga.
 
Els horaris i la descripció de cada curs es poden consultar aquí i ja estan obertes les inscripcions tant presencials com telemàtiques. L’horari d’atenció a l'Ateneu és de dilluns a divendres de 9.15 a 13 h i de 16.30 a 20.30 h i dissabtes de 10 a 13 h. Tots els tallers s’impartiran al Museu del Còmic, que és el primer museu d’àmbit nacional dedicat en exclusiva a l’univers del Còmic i la il·lustració.
 
Una altra de les iniciatives conjuntes del Museu del Còmic i l’Ateneu és la celebració de Mercats del Còmic de segona mà tres o quatre cops a l’any. Aquesta activitat estava prevista per a la passada primavera, però va haver-se d’ajornar a causa de la pandèmia de la Covid-19. Tot i això, les entitats organitzadores han comunicat que la iniciativa es reprendrà “tan bon punt sigui possible garantir l’activitat amb la màxima seguretat".