Nous semàfors a la rotonda de Can Pagan per incrementar la seguretat del camí escolar

Es tracta d'una demanda històrica del veïnat de la Floresta

Imatge dels nous semàfors ubicats a la rotonda de Can Pagan
Imatge dels nous semàfors ubicats a la rotonda de Can Pagan | Ajuntament de Sant Cugat
NacióSantCugat
10 de setembre del 2020
Actualitzat a les 16:18h
La rotonda del camí de Can Pagan, prop de l'escola La Floresta, estrena dos nous passos de vianants semaforitzats que regularan els creuaments i incrementaran la seguretat de la zona. 

Les obres, que s'han fet durant el mes d'agost, han consistit en la creació de passos de vianants a càrrec de la Diputació de Barcelona i la instal·lació de semàfors amb polsador per als vianants als creuaments de la rotonda que han anat a càrrec de l'Ajuntament. 

El regidor de Serveis Urbans, Mobilitat i Transport, José Gallardo, assegura que aquesta actuació permet garantir que els vianants o les persones que vagin en bici puguin creuar amb més seguretat. 

Per la seva banda, el regidor de Participació i Barris, Marco Simarro, ha explicat que aquesta era una demanda històrica del barri reclamada de fa temps per part del centre educatiu i del veïnat per incrementar la seguretat de la via. "Des de l'Ajuntament compartíem plenament la necessitat i estem satisfets que les famílies puguin començar el nou curs amb aquesta millora del camí escolar", ha expressat. 

La instal·lació dels nous semàfors per part de l'Ajuntament ha costat 55.000 euros i es posaran en funcionament a partir de la setmana vinent, amb la voluntat d'ajustar els temps al trànsit habitual d'entrada els dies d'escola.  A més, també s'instal·larà un radar informatiu que alertarà els vehicles que sobrepassin el límit de velocitat permès, per tal que la moderin abans d'arribar als creuaments.