El Club Muntanyenc posa nova data per la tradicional Caminada Sant Cugat-Montserrat

La travessa va quedar ajornada des del passat 22 de març a causa de la crisi del coronavirus

La 14a edició de la Caminada Popular Sant Cugat-Montserrat organitzada pel Club Muntanyenc de Sant Cugat se celebrarà el proper 20 de setembre
La 14a edició de la Caminada Popular Sant Cugat-Montserrat organitzada pel Club Muntanyenc de Sant Cugat se celebrarà el proper 20 de setembre | CMSC
10 de setembre del 2020
La 14a edició de la Caminada Popular Sant Cugat-Montserrat organitzada pel Club Muntanyenc tira endavant i se celebrarà finalment el proper 20 de setembre després d'haver quedat ajornada des del mes de març arran de la crisi del coronavirus. 

Això sí, els participants hauran de seguir les normes que ha marcat el Club com ara: usar la mascareta i mantenir la distància de seguretat en la recollida del dorsal, en els creuaments dels nuclis habitats, en les aturades i en l'autocar; lliurar una declaració responsable; controlar la distància de seguretat durant la caminada; reduir els controls i els avituallaments; i evitar el contacte directe amb altres caminadors i voluntaris.

La caminada bianual, que es reparteix de forma alterna amb la Ruta dels Tres Monestirs, té un recorregut de gairebé 40 km, és oberta a tothom i segueix senders del Vallès i del Baix Llobregat fins a arribar al Monestir de Montserrat. La sortida tindrà lloc a les 6 h del matí a la plaça d'Octavià i hi haurà un temps màxim per acabar-la de 12 hores. 

Les inscripcions tenen un preu variat segons si ets soci del Club Muntanyenc i federat. Els participants que desitgin utilitzar l'autocar de tornada han d'indicar-ho al moment d'inscriure's i pagar un bitllet per 10 euros. Més informació, aquí.