VÍDEOS «El Porró», millor restaurant de tapes entre Terrassa i Sabadell

L'establiment egarenc s'ha imposat al programa "Joc de Cartes" d'aquest dimecres

Alguns dels concursants i Marc Ribas menjant en un dels establiments participants.
Alguns dels concursants i Marc Ribas menjant en un dels establiments participants. | TV3
LaTorre
10 de setembre del 2020
Actualitzat a la 13:20h
El Porró Petit, local de tapes situat al carrer de la Palla de Terrassa, és el guanyador del programa "Joc de Cartes" d'aquesta setmana. A l'últim capítol, quatre establiments es disputaven la victòria per a determinar quin és el millor restaurant de tapes de les dues cocapitals del Vallès.
 
La victòria va ser clara: va aconseguir una puntuació de 8 punts, mentre que la resta van aconseguir un 6,4, un 6,3 i un 6,1. Tot i això, des del programa es va voler reconèixer la "qualitat" de cada un d'ells.
 
Malgrat la qualitat mostrada per tots els seus contrincants, el local egarenc es va imposar a un altre establiment de la ciutat, el Foradecarta i a dos de Sabadell: el Gastrobarbes i el Choco Choquito. Marc Ribas, presentador del programa, catalogava l'establiment de "clàssic de Terrassa amb tapes tradicionals, saboroses i amb personalitat".
 
Tot i la merescuda victòria, en Jaume, propietari d'El Porró, assegurava "no quedar-se amb la consciència tranquil·la" per les baixes notes que havia posat als seus rivals. Per això, els donava les gràcies i rebia el perdó dels contrincants, qui asseguraven que "havia jugat". 
Visualitza tot el capítol aquí.