Enxampen dos lladres amb bosses folrades robant a l'interior d'un supermercat de Sant Cugat

La parella va quedar detinguda per un delicte de furt i també se'ls va aixecar un acte per tinença de substàncies estupefaents

Imatge dels productes sostrets pels presumptes lladres
Imatge dels productes sostrets pels presumptes lladres | Mossos d'Esquadra
NacióSantCugat
10 de setembre del 2020
Actualitzat a les 12:38h
Els Mossos d'Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Sant Cugat van detenir una parella com a presumptes autors d'un delicte de furt en un supermercat al centre de la ciutat vallesana.

Els fets van tenir lloc durant la tarda del passat dijous 3 de setembre, quan una patrulla de paisà va observar uns "moviments estranys" per part d'un home i una dona. Segons l'atestat policial, mentre l'home es quedava fora d'un supermercat en actitud vigilant, la dona entrava amb dues bosses de mà de certes dimensions. Més endavant, en sortir de la botiga la dona es va dirigir directament cap al vehicle on l'home l'estava esperant.

Els agents, davant la sospita que es podia haver comès algun tipus de robatori, es va dirigir cap a la parella i els van requerir que aturessin el vehicle. Aquests però, segons el comunicat no van fer cas de les indicacions policials, per la qual cosa els mossos es van posar davant del vehicle per impedir el pas als dos lladres. 

Un cop escorcollat el vehicle, van comprovar que les dues bosses de mà sospitoses estaven completament folrades per tal d'evitar l'activació de les alarmes. L'interior estava ple de productes com begudes alcohòliques, productes cosmètics i menjar per un valor de 425 euros. Després de fer les comprovacions amb l'establiment es va constatar que el material havia estat sostret. 

La parella va quedar detinguda per un delicte de furt i també se'ls va aixecar un acte per tinença de substàncies estupefaents. Es dona la circumstància que la dona acumula pràcticament una vintena d'antecedents per delictes de la mateixa tipologia.

La parella va passar a disposició judicial el 4 de setembre davant el jutjat en funcions de guàrdia de Rubí que va decretar llibertat amb càrrecs per a tots dos.

Per la seva banda, els productes alimentaris van estar lliurats a Càritas Sant Cugat per al seu aprofitament.