L'exalcalde santcugatenc Joan Aymerich trenca amb el PDECat per «oblidar aquest malson»

La Junta Gestora local del PDECat dimiteix però no es dona de baixa del partit

1200_1599650296descarga_(1)
1200_1599650296descarga_(1) | Linkedin
NacióSantCugat
09 de setembre del 2020
Actualitzat a les 16:32h
L'exalcalde santcugatenc, Joan Aymerich, estripa el carnet del PDECat. Aymerich ha enviat una carta al president del PDECat, David Bonvehí, per sol·licitar la baixa com a associat de la formació.

El santcugatenc lamenta que el seu "allunyament voluntari" de l'activitat política, després de 12 anys d'alcalde de Sant Cugat, 15 anys de diputat al Parlament de Catalunya, Conseller Comarcal, President Local i més responsabilitats més a institucions i organismes inherents al càrrec; "va generar un distanciament per part del partit cap a la meva persona". "Em sentia fora de lloc. Com si el fet de portar l'etiqueta de CDC pogués perjudicar la imatge del PDECat", assenyala.

Tot i això, Aymerich considera que malgrat les "difícils relacions" entre el PDECat i JUNTS, "és del tot inadmissible que s'arribi al punt de presentar una demanda judicial per un ús de marca, a un partit que no deixa de ser l'hereu de Convergència. I ja només faltava l'amenaça (decisió) de trencar els grups parlamentaris del Congrés i del Parlament.

L'exalcalde assegura que "són molts els motius que m'han fet reflexionar i prendre finalment aquesta decisió de quedar al marge de militar a cap partit polític". "Vull oblidar-me d'aquest malson i tant de bo el seny us faci fer millors coses que les que jo podria aportar", explica. "I per molt que em dolgui el que està passant, no tinguis cap dubte que el que no he perdut mai, ni perdré, és el meu sentiment independentista d'una Catalunya lliure", remata la carta.

Aquest matí, també s'ha sabut que la Junta Gestora del PDECat de Sant Cugat ha presentat la dimissió, tot i que no s'ha anunciat que s'hagin donat de baixa del partit. Ara la Direcció Nacional haurà de decidir si convoca eleccions o nomena una nova gestora. Des de la fins ara secció local del partit consideren que tenia l'encàrrec de col·laborar a transitar cap a JuntsxCat i ara "havia arribat el moment de renovar l'executiva i que els associats puguin escollir els seus representants".