Diada 2020

Aquests són els actes de commemoració de la Diada a Valldoreix

No hi haurà acte de cloenda de l'acte amb la cantada de l'himne dels Segadors i de Valldoreix

per NacióSantCugat , 7 de setembre de 2020 a les 16:05 |
EMD Valldoreix
Enguany, la Diada Nacional de Catalunya s'haurà de celebrar arreu amb mesures excepcionals davant la crisi sanitària del coronavirus que està causant estralls arreu del país. Per aquest motiu, a Valldoreix els actes es limitaran a la lectura del manifest institucional de l'11 de setembre a càrrec del president de l'EMD, Josep Puig, i de l'ofrena floral per part dels portaveus dels grups polítics de la Junta de Veïns.

Els actes de commemoració de la Diada a la Vila començaran a les 11 h als Jardins 11 de setembre, annexos a la Casa de la Vila de Valldoreix. Un cop pronunciat el manifest, serà el torn de l'ofrena floral. No obstant, amb motiu de la pandèmia, l'acte quedarà restringit només als portaveus polítics que faran una ofrena conjunta al monument dedicat a la memòria de l’heroi valldoreixenc Francesc Busquets i Pujol, durant la Guerra de Successió. L'ofrena no s'obrirà a la ciutadania, les entitats ni associacions. 


Per la mateixa raó, tampoc es farà la cloenda de l'acte amb la cantada de l'himne dels Segadors i de Valldoreix, que tradicionalment ha estat protagonitzada pels cantaires de la Coral l'Harmonia de Valldoreix.
 

 

Participació