Aquests són els punts on pots comprar la samarreta de la Diada 2020 a Sant Cugat

L'ANC reitera que els ingressos de les samarretes permeten finançar les campanyes de l'entitat al llarg de l'any

NacióSantCugat
02 de setembre del 2020
Pots aconseguir la teva samarreta al local de l'ANC de Sant Cugat o a la parada de la plaça d'Octavià
Pots aconseguir la teva samarreta al local de l'ANC de Sant Cugat o a la parada de la plaça d'Octavià | ANC
Aquest any, la Diada serà diferent. La crisi del coronavirus ha obligat les entitats a replantejar la celebració de la Diada de Catalunya del 2020, la novena des que van arrencar les grans mobilitzacions del procés. És per això que l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium Cultural i l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) han optat per un model mixt, amb components presencials i virtuals, per tal d'intentar repetir els èxits al carrer de l'última dècada.

No obstant, enguany al ser una mobilització descentralitzada, la secció comarcal de l'ANC ha emès una guia per aconseguir la samarreta en els diferents municipis del Vallès Occidental. Una venda que permet a l'Assemblea finançar les campanyes de l'entitat durant tot l'any, fent "visible la nostra presència i la voluntat de ser lliures".

Així doncs, a Sant Cugat les samarretes es podran aconseguir al local de l'ANC de la ciutat ubicat al carrer Cristòfol Colom, 24 de 18 a 20h els propers dimarts 2 de setembre, divendres 4 de setembre, dilluns 7 de setembre i dimarts 8 de setembre. Per altra banda, també es podran comprar a la parada de l'ANC davant de la plaça d'Octavià dissabte 5 de setembre, diumenge 6 i dimecres 9 d'11 h a 20 h; i dijous 10 de setembre d'11 h a 14 h.

Les samarretes també es poden aconseguir a Terrassa, Sabadell, Rubí, Cerdanyola, Castellbisbal, Matadepera, Sant Quirze, Sentmenat i Palau-solità i Plegamans. Pots consultar aquí horaris i ubicacions.