S'obre el concurs de cartells per la Festa de Tardor 2020

Els temes d'enguany giraran al voltant del "dret a tenir una vida digna"

El guanyador obtindrà un premi de 300 euros
El guanyador obtindrà un premi de 300 euros | Festa de Tardor
NacióSantCugat
02 de setembre del 2020
Actualitzat a les 10:51h
S'obre la convocatòria per participar en el nou concurs de cartells per l'edició de la Festa de Tardor 2020. Un certamen obert a persones individuals, entitats o col·lectius on el guanyador obtindrà un premi econòmic de 300 euros. 

Enguany, el jurat està presidit per l'expert en publicitat i comunicació, Josep Amorós, acompanyat de tres persones del món de l'art i disseny de Sant Cugat: Mariana Castel, Lourdes Martínez i Eva Navarro. Les propostes de cartells s'hauran de presentar a l'Ateneu Santcugatenc amb data límit el 14 de setembre. Pots consultar les bases del concurs; aquí.

"El dret a una vida digne"

La Festa de Tardor 2020 ja té lema: "Que la nova normalitat no deixi ningú fora". Amb aquest consigna, les entitats participants volen expressar no només el desig de construir una nova normalitat integradora, sinó també posar l'èmfasi en la disponibilitat de la salut a l'abast de tothom i en la justícia social. Una societat millor que la que es va trobar la pandèmia.

Els temes d'enguany giraran sobre el "dret a tenir una vida digna" i acabar amb la precarietat laboral; i amb el dret a un sistema sanitari eficaç.


​​
​​
​​