coronavirus

Aquest és el programa d'activitats de setembre de l'Ateneu

Concerts, exposicions, espectacles infantils i moltes més activitats per encarar l'arribada de la tardor

per NacióSantCugat , 1 de setembre de 2020 a les 11:12 |
L'Ateneu acollirà aquest juliol la tercera edició del cicle de Cinema Documental | Ateneu
L'Ateneu presenta el seu nou programa d'activitats pel mes de setembre. Una agenda en la qual destaca el tret de sortida als cursos de setembre i tardor, tant online com presencials, de l'entitat santcugatenca. Pots consultar els diferents programes aquí, i podràs formalitzar les inscripcions a la secretaria del centre o a través del lloc web.
  Per la seva banda, dimecres 9 d'agost, s'inaugura l'exposició "Covid 08172", un projecte col·lectiu dels alumnes del curs de foto per a joves de l'Ateneu "Fem un clic a l'estiu", impartit durant el mes de juliol Daniel Viñuales, de l'escola Traç. L'exposició, d'entrada gratuïta, estarà disponible a l'espai de Trobada de l'Ateneu fins al 5 d'octubre.


El Mercat de Pagès també tornarà cada segon i últim dissabte de cada mes per potenciar la venda de producte ecològic i de proximitat. 

Dimarts 15 de setembre, la sala d'actes de l'Ateneu acollirà la presentació del llibre "24 haiku y 1 tanka" (Edición Punto Didot) de Xavier Díaz Guinot; mentre que dijous 17, l'espai s'omplirà de música amb el concert de Banús Duo en una proposta que combina el tango i la música llatinoamericana amb obres contemporànies.


Aquesta setmana acabarà amb la inauguració de l'exposició "Sensacions de la naturalesa" d'Eduardo Jaklitsch (divendres 18 de setembre) i l'espectacle infantil de l'Espai Família "El professor Ecològic", de la companyia Sabacric. 

Dimarts 22 de setembre, la sala d'actes acollirà el cicle de conferències "Òpera entre copes: Vida i obra de G.Verdi", de la mà del tenor Marc Sala; que tindrà la seva versió online dos dies després en format videoconferència. El mateix dijous, tindrà lloc un capítol del cicle de xerrades gratuïtes "Educar amb consciència" de l'educadora, terapeuta i escriptora Marta Butjosa, que cada mes aprofundirà en el paper essencial que juguen els adults en l'educació d'infants i joves. 

L'últim cap de setmana del mes començarà divendres 25 al vespre amb el concert de folk de "RIU" i acabarà amb l'espectacle infantil de l'Espai Família: "Pataclown circus", de la companyia Patawa. 

La programació de juliol

4 de setembre: Inici d'inscripcions als cursos de tardor de l'Ateneu
9 de setembre: Inauguració de l'exposició "Covid 08172".
12 de setembre: Mercat de Pagès
15 de setembre: Presentació del llibre "24 haiku y 1 tanka", de Xavier Díaz Guinot
17 de setembre: Concert "La cambra des de casa: Banús Duo". 
18 de setembre: Inauguració de l'exposició "Sensacions de la naturalesa" d'Eduardo Jaklitsch
19 de setembre: Espectacles infantil "El professor Ecològic", de la companyia Sabacric
22 de setembre: Cicle de conferències: "Òpera entre copes: Vida i obra de G.Verdi"
24 de setembre: Cicle "Educar amb consciència", de l'educadora Marta Butjosa
25 de setembre: Concert de RIU (folk)
26 de setembre: Espectacle infantil: "Pataclown circus", de la companyia Patawa
26 de setembre: Mercat de Pagès
28 de setembre: Inici dels cursos de tardor de l'Ateneu

Pots consultar tota la programació de forma més detallada, aquí.
 

 

Participació