Petits Camaleons torna a Sant Cugat amb una edició adaptada a la pandèmia

Suu, Doctor Prats, Els Amics de les Arts o Blaumut, entre els artistes del cartell d'enguany

NacióSantCugat
30 de setembre del 2020
Actualitzat a les 16:39h
Actuació musical al festival Petits Camaleons.
Actuació musical al festival Petits Camaleons. | Artur Gavaldà
El ja tradicional festival de música Petits Camaleons pels més menuts de casa tornarà el proper cap de setmana amb totes les mesures de sanitat garantides per evitar contagis de coronavirus. Amb una versió reduïda i aforament limitat, titulada Petits, forts i valents, els dies 3 i 4 d'octubre el Teatre-Auditori de Sant Cugat es tornarà a omplir de famílies i menuts que gaudiran dels primers concerts de la seva vida. 

Malgrat el risc de rebrot i la situació actual, l’equip de Petits Camaleons ha treballat per adaptar el festival a la nova situació i continuar apropant la bona música a les famílies de forma 100% segura. Per aconseguir-ho, s'ha reduït el nombre d'activitats, d'artistes i l'aforament per poder garantir totes les mesures de seguretat vigents.

El festival se celebrarà sobre l'escenari del Teatre-Auditori per on passaran un total de 8 grups diferents al llarg del cap de setmana (4 dissabte i 4 diumenge) en dues franges horàries de matí i tarda.

Els concerts seran d'1 hora de durada amb una pausa de 30 minuts entre espectacles. Hi tocaran Doctor Prats, Els Amics de les Arts, Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic, The Penguins, Suu, Blaumut, Xiula i Dàmaris Gelabert. 

Compra d'entrades 

Les entrades es podran adquirir en paquets de dos concerts a la pàgina web del Teatre-Auditori o del mateix festival de manera limitada per assegurar l'aforament reduït i el distanciament entre butaques.