Noves restriccions de visites al Taulí

L'hospital amplia la prohibició a dos edificis i a les urgències

Les urgències de l'Hospital Parc Taulí
Les urgències de l'Hospital Parc Taulí | Juanma Peláez
NacióSabadell
27 d'agost del 2020
Actualitzat a les 10:04h
L'Hospital Parc Taulí ha actualitzat la normativa de visites per a familiars i acompanyants i ha tornat a aplicar mesures restrictives, que han començat a implantar-se aquest mateix dimecres. Així, no es permetrà l'assistència a urgències, com tampoc a les plantes 8 i 9 de l'edifici Taulí, ni als edificis VII Centenari i Albada. 

El passat 7 de juny, coincidint amb les fases de desescalada, el centre hospitalari, i davant la rebaixa de pacients amb la Covid-19, va relaxar les mesures i va tornar a permetre les visites, tot i que sota algunes condicions. 

A més, el mes de juliol va implantar, com a mesura de seguretat, el registre d'entrades i sortides. El Taulí ha recordat que qualsevol persona amb dificultat per respirar, diarrea, mal de coll, tos, febre, dolors articulars, pèrdua de gust o olfacte, així com si els ha tingut, però no han passat més de 14 dies, o ha estat en contacte amb algú que els ha patit, té prohibit assistir. 

També és obligatori l'ús de mascareta, ús de gel desinfectant a la zona habilitada i respectar la distància social per accedir a les instal·lacions.