1 de 10
Sostenibilitat

Sant Cugat instal·la 12 pous geotèrmics per subministrar l'energia de l'escola Pins del Vallès

Un projecte europeu que aposta per les energies netes i renovables en edificis públics

Un projecte que aposta per nous models energètics alternatius que siguin nets, sostenibles i de menys impacte visual | Aj. Sant Cugat
per NacióSantCugat, 26 d'agost de 2020 a les 10:47 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 d'agost de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Sant Cugat posa en marxa la construcció de 12 pous per aprofitar l'energia geotèrmica a l'escola Pins del Vallès. Es tracta del projecte europeu Geofit que aposta pel subministrament d'energies netes i renovables en edificis públics.
  Amb la instal·lació d'aquest nou sistema geotèrmic per proporcionar climatització i aigua calenta al centre educatiu santcugatenc. Juntament amb les plaques fotovoltaiques de l'equipament, s'aconseguirà que l'escola Pins del Vallès sigui quasi 100% sostenible.

Ahir la tarda, l'alcalde accidental Pere Soler; la regidora d'Infància i d'Educació, Pilar Gorina; i el regidor de Serveis Urbans i Mobilitat, José Gallardo; van anar a visitar les obres d'adequació d'un projecte que aposta per nous models energètics alternatius que siguin nets, sostenibles i de menys impacte visual.


 

Participació