Els Premis Ciutat de Sant Cugat es posposen fins al 2021 a causa del coronavirus

L'equip de govern també treballarà per remodelar tota l'estructura del certamen per apropar-lo més a la ciutadania

NacióSantCugat
25 d'agost del 2020
Actualitzat a les 11:01h
El guardó dels Premis Ciutat de Sant Cugat
El guardó dels Premis Ciutat de Sant Cugat | Ajuntament de Sant Cugat
Els Premis Ciutat Sant Cugat cauen finalment del calendari d'enguany i queden posposats fins a l'any 2021. L'equip de govern apunta que davant la complexa situació viscuda arran de la crisi del coronavirus, tots els esforços s'han centrat a combatre la pandèmia deixant de banda el procés de reformulació del certamen que s'havia proposat el tripartit per "acostar-lo més a la ciutadania".

La tinència d'alcaldia de Presidència i Hisenda Pere Soler assegura que "no volem deixar d’organitzar els Premis Ciutat de Sant Cugat però en aquesta situació de pandèmia no té cap sentit organitzar-los, creiem que ara no és el moment per a celebracions i l’equip de govern ha decidit posposar-los fins al 2021 amb una remodelació de tota l’estructura: guardons, cerimònia i també un reglament del procediment que ara no tenim".

En aquest sentit, l'objectiu proposat pel consistori és reformular l'organització dels premis, mantenint la voluntat que esdevinguin un reconeixement a aquelles persones i organitzacions que han tingut un paper rellevant al llarg de l'any. Per aquest motiu, els premis continuaran estant adreçats a persones, entitats, associacions o empreses vinculades a Sant Cugat que destaquin en els àmbits social, cultural, artístic, científic, econòmic, polític o esportiu.