La residència Mossèn Homs fulmina a les treballadores que van maltractar una àvia

Els Mossos investiguen les imatges després que Afers Socials denunciessin els fets

Vista exterior de la residència per a gent gran Mossèn Homs de Terrassa.
Vista exterior de la residència per a gent gran Mossèn Homs de Terrassa. | qresi
LaTorre
25 d'agost del 2020
La residència Mossèn Homs de Terrassa ha decidit acomiadar les treballadores del vídeo que aquest dimarts es va fer viral i on es veu a dues professionals del centre mostrant una actitud ofensiva i de mofa envers una usuària. A més, els ha obert un expedient disciplinari. Així ho va confirmar el Govern, aquest dilluns al vespre, en un comunicat on informava que les dues treballadores "han estat apartades de les seves funcions".



D'altra banda, després que la Generalitat, a través del Departament d'Afers Socials, presentés una denúncia als Mossos d'Esquadra pels fets, la policia catalana ja investiga les imatges per esbrinar si constitueixen algun delicte. A més, el govern ja ha anunciat que es personarà a les actuacions judicials que es puguin dur a terme en cas que les treballadores hagin de comparèixer davant d'un jutge.

D'altra banda, una de les protagonistes del vídeo va publicar aquest dilluns uns missatges al seu compte d'Instagram, @iona_fitt, en què va declarar sentir-se "avergonyida" i ha demanat disculpes als familiars "que hagin pogut sentir-se afectats". A més, va anunciar que tancava el compte, amb més d'11.000 seguidors, "fins que pogués fer un vídeo en condicions".