Lourdes Llorente, alcaldessa accidental de Sant Cugat fins al 23 d'agost

Serà el penúltim relleu fins a la tornada de les vacances de l'alcaldessa

La tinenta d'alcaldia de Bon Govern, Loures Llorente al ple municipal de maig.
La tinenta d'alcaldia de Bon Govern, Loures Llorente al ple municipal de maig. | ND
NacióSantCugat
17 d'agost del 2020
Aquest dilluns  la tinenta d’Alcaldia de Transparència, Bon Govern, Participació i Barris, Lourdes Llorente, ha assumit l'alcaldia accidental. Serà alcaldessa fins al 23 d'agost, quan el tinent d'alcalde de Presidència, Hisenda, Serveis Urbans, Mobilitat, Seguretat i Transport, Pere Soler, assumirà el càrrec una altra setmana. 

Llorente és el tercer nom que substitueix l'alcaldessa Mireia Ingla, després que la setmana passada ho fes la també tinent d'alcalde, Esther Madrona, que a la vegada havia agafat les regnes del tinent d'alcalde, Francesc Duch. 

Per altra banda, com és habitual, alguns serveis i equipaments municipals adaptaran el seu horari durant el mes d'agost. Pel que fa als mercats municipals, el Mercat de Torreblanca obrirà de 8 a 14.30 h del 4 al 24 d'agost i el Mercat de Volpelleres estarà tancat del 10 al 23 d'agost. Per altra banda, el Mercat Vell i el Mercat de Mira-sol Centre romandran oberts en el seu horari habitual.

Les biblioteques de Sant Cugat estaran tancades, amb l'excepció de Gabriel Ferrater que estarà oberta únicament els matins de 10 a 14 h. Les àrees blava i verda seran gratuïtes amb exepeció de la zona del Mercat de Torreblanca. L'horari de l'autobús urbà també s'adaptarà a l'horari d'estiu mentre que el servei d'autobús llançadora entre l'aparcament de l'avinguda Roquetes i el centre (Park & Ride) no circula.

Les piscines d'estiu romandran obertes amb un aforament limitat del 75% com a mesura de prevenció davant del contagi de coronavirus. I finalment, els Centres d'Atenció Primària estaran oberts, tot i que els consultoris de la Floresta i les Planes continuaran tancats.