Joan Puigdomènech deixa el PDeCat i s'integra a Junts per Catalunya

El regidor de Junts per Sant Cugat considera que el projecte del partit de Puigdemont és més transversal

Joan Puigdomènech, regidor de Junts per Sant Cugat
Joan Puigdomènech, regidor de Junts per Sant Cugat | Junts per Sant Cugat
05 d'agost del 2020
Joan Puigdomènech, regidor de Junts per Sant Cugat, s'ha donat de baixa del PDeCat i s'integrarà a Junts per Catalunya. La decisió l'ha pres després de llegir el comunicat del Consell Nacional del PDeCat en el qual quedava palès que els dos partits són dues formacions independents i que en cas d'anunciar-se nous comicis es presentarien per separat. 

En declaracions a NacióSantCugat, Puigdomènech explica que no està d'acord amb aquesta decisió del Consell i per aquest motiu anuncia la seva baixa del partit i la integració al projecte de Junts per Catalunya que qualifica de "més interessant". Considera que els objectius de Junts per Catalunya són "més transversals i clars" acompanyats de la forta figura de lideratge de Carles Puigdemont. 

El regidor assegura que dins de Junts per Sant Cugat s'està produint un "procés de reflexió" per continuar formant part de PDeCat o decantar-se directament pel nou partit. Puigdomènech assegura que durant els propers dies, companys de partit, podrien prendre la mateixa decisió.

Joan Puigdomènech va ser tinència d'alcaldia de Territori, Medi Ambient i Participació Ciutadana durant els mandants de les alcaldesses Mercè Conesa i Carmela Fortuny.