corrupció

El tripartit critica la fugida del rei Joan Carles I pels casos de corrupció

Els tres portaveus han denunciat la marxa del rei emèrit a l'estranger

per NacióSantCugat , 4 d'agost de 2020 a les 16:39 |
Mireia Ingla, Pere Soler i Núria Gibert | Anna Mira
Joan Carles I fuig d'Espanya pels casos de corrupció. Aquest dilluns l'exmonarca comunicava per carta a Felip VI la seva marxa a l'estranger per evitar que segueixi creixent el desgast de la institució després que transcendís un cúmul d'escàndols de corrupció. I a Sant Cugat, les crítiques dirigides al rei emèrit, s'han fet sentir a través de les xarxes socials. 

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, es pregunta si a Espanya només es condemna als independentistes mentre critica la fugida de la justícia de Joan Carles I "davant dels nassos de tothom, inclosos tots els jutges i fiscals que estan massa enfeinats denegant el tercer grau als presos independentistes", assevera. 

 
Per la seva banda, la tinència d'alcaldia de Presidència i primer secretari del PSC de Sant Cugat, Pere Soler, també ha criticat la "lamentable decisió del rei emèrit i l'engany de dècades". El socialista, que trenca amb la línia del PSOE que "respecta" la decisió de Joan Carles I, considera que "és el moment de plantejar-se el model d'Estat i una reforma judicial". 

 
Per últim, la tinència d'alcaldia de Drets Socials i portaveu de la CUP de Sant Cugat, Núria Gibert, assegura que els "Borbons són uns lladres" i que l'aparell de l'estat, n'ha estat "còmplice". "Tant debò es trobi un elefant amb bona memòria", conclou la piulada. 

   

 

Participació