L'Ajuntament instal·larà pèrgoles perquè els parcs tinguin més espais d'ombra

Aquesta actuació, que tindrà un cost d'aproximadament 248.000 euros, forma part dels pressupostos participatius 2018-19

Imatge d'una pèrgola sobre un parc infantil de Barcelona
Imatge d'una pèrgola sobre un parc infantil de Barcelona | Ajuntament de Barcelona
NacióSantCugat
04 d'agost del 2020
Actualitzat a les 12:02h
L'Ajuntament de Sant Cugat instal·larà set pèrgoles per tenir més espai d'ombra als parcs de la ciutat. La Junta de Govern Local va aprovar la setmana passada l'expedient de contractació per adjudicar els treballs d'instal·lació que tindran un cost de 247.823,29 euros. 

Un projecte que forma part dels pressupostos participatius de l'any 2018-19 i que té com a objectiu garantir més espais d'ombra que permetin gaudir dels parcs de la ciutat sense patir els efectes perjudicials d'una exposició excessiva al sol. 

Les pèrgoles que s'instal·laran seran de dos tipus: metàl·liques i vegetals. Les metàl·liques es posaran al Turó de Can Mates, Parc de la Guineu (sobre el túnel Can Bellet), Parc de Can Vernet (zona volei platja), Parc de l'Arborètum i a la plaça Lluís Millet. Per altra banda, les vegetals s'instal·laran a l'avinguda Can Cabassa i al Parc Central.

Els treballs podrien començar d'aquí a sis mesos. El projecte participatiu també anava acompanyat d'una plantació d'arbres extra per fer més ombra. Uns arbres que ja han estat col·locats amb anterioritat a les següents àrees de la ciutat: Can Cabassa, Can Rabella, Can Mates Est, Parc de la Guineu, Parc de Volpelleres, als Jardins de Coll Favà, a Can Magí i a l'avinguda Generalitat de Can Sant Joan.