El festival Petits Camaleons torna a Sant Cugat amb una versió reduïda el 3 i 4 d’octubre

Suu, Doctor Prats, Els Amics de les Arts o Blaumut, entre els artistes del cartell d'enguany

Actuació musical al festival Petits Camaleons.
Actuació musical al festival Petits Camaleons. | Artur Gavaldà
NacióSantCugat
03 d'agost del 2020
Actualitzat a les 14:23h
El ja tradicional festival de música Petits Camaleons pels més menuts de casa tornarà enguany a Sant Cugat amb totes les mesures de sanitat garantides per evitar contagis de coronavirus. Amb una versió reduïda i aforament limitat, titulada Petits, forts i valents, els dies 3 i 4 d'octubre el Teatre-Auditori de Sant Cugat es tornarà a omplir de famílies i menuts que gaudeixen dels primers concerts de la seva vida. 

Tot i les situacions de rebrots, l’equip de Petits Camaleons treballa per adaptar el festival a la nova situació i seguir apropant la bona música a les famílies de forma 100% segura. Per fer-ho, sha reduït el nombre d'activitats, d'artistes i l'aforament per poder garantir totes les mesures de seguretat vigents.

El festival se celebrarà en l'escenari del Teatre-Auditori per on passaran un total de 8 grups diferents  durant el cap de setmana (4 dissabte i 4 diumenge) en dues franges horàries de matí i tarda.

Els concerts seran d'1 hora de durada amb una pausa de 30 minuts entre espectacles. Hi tocaran Doctor Prats, Els Amics de les Arts, Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic, The Penguins, Suu, Blaumut, Xiula i Dàmaris Gelabert. 

Compra d'entrades 

Les entrades es podran adquirir en paquets de dos concerts i estaran disponibles a partir d'avui dilluns 3 d'agost a la pàgina web del Teatre-Auditori o del mateix festival de manera limitada per assegurar l'aforament reduït i el distanciament entre butaques.