1 de 10
coronavirus

Front comú del Vallès i el Bages per encarar les infraestructures i connexions necessàries al territori

Una reunió entre les Cambres de Manresa, Sabadell i Terrassa amb la patronal Cecot i FEMvallès

La B-40, amb l'antiga placa a 80 km/h | GSV
per LaTorre, 31 de juliol de 2020 a les 14:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 31 de juliol de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest passat dimarts 28 de juliol, les Cambres de Comerç de Terrassa, Sabadell i Manresa es van reunir amb la patronal Cecot i la plataforma FEMvallès per tractar les infraestructures i connexions de futur que necessiten el Bages i les comarques vallesanes. 
 

Durant la trobada, que va celebrar la "bona i necessària sintonia" entre els consistoris de Terrassa i Sabadell, es va manifestar la contrarietat per la manca de consens amb les entitats que representen el teixit econòmic i social de la comarca. 

FEMvallès considera que bona part dels recurrents retards en el disseny d'infraestructures deriva d'aquests anuncis puntuals sense un mínim consens, tampoc amb el Consell Comarcal apunta. L'entitat vallesana argumenta que elements com la B40 o la connexió amb Barcelona no es poden resoldre sense la unitat que es requereix i tenint en compte estudis tècnics de rigor.


Les entitats reunides van elaborar un programa de treball per concretar en les pròximes setmanes una proposta consensuada i integral sobre les infraestructures necessàries al territori donades les actuals i futures necessitats de mobilitat i sostenibilitat.

Sobre FEMvallès


La plataforma FEMvallès és una iniciativa promoguda per Cecot, Consell Intersectorial d’Empresaris - CIESC, Unió Empresarial Intersectorial Cercle d’Empresaris (UEI) i Via Vallès.

A més a més han subscrit la seva adhesió a la plataforma: Associació d’Empresaris de Castellbisbal, Baricentro, Cambra de Terrassa, CCOO Vallès Occidental i la Catalunya Central, CCOO Vallès Oriental, Maresme i Osona, Cerdanyola Empresarial, Circuit de Barcelona-Catalunya, Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de Barcelona (delegacions del Vallès Oriental i Occidental), Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (Delegació del Vallès), Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya (Delegació del Vallès), Sant Cugat Empresarial, Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i UGT Vallès Oriental i Vallès Occidental.


 

Participació