La Policia Local augmenta la seva plantilla fins als 94 agents

L'objectiu de l'equip de govern és arribar a 100 policies abans que acabi el mandat

L'alcaldessa de Sant Cugat ha donat la benvinguda als dotze nous agents
L'alcaldessa de Sant Cugat ha donat la benvinguda als dotze nous agents | Ajuntament de Sant Cugat
NacióSantCugat
30 de juliol del 2020
Actualitzat a les 16:20h
La Policia Local augmenta la seva plantilla fins als 94 agents. Aquest matí, l'alcaldessa Mireia Ingla, i el regidor de Seguretat Ciutadana, Francesc Carol, han donat la benvinguda als dotze nous agents del cos. Un ampliament que compta amb la incorporació de tres dones més, el que suposa un augment de la quota femenina d'un 50% dins del cos.
  Són agents que han finalitzat la seva estada a l'Escola de Policia de Catalunya i comencen el seu nou període de pràctiques fent les funcions pròpies del cos de seguretat a Sant Cugat. Després d'un any, s'incorporaran de forma fixa a la plantilla. 

Amb aquest augment la plantilla passa de 83 a 94 agents, acostant-se als 100 -un objectiu marcat pel tripartit abans que acabi el mandat-; la ràtio necessària per una ciutat com Sant Cugat. Aquesta ampliació permetrà intensificar la vigilància del compliment de les mesures adoptades per la crisi del coronavirus.

Durant aquest estiu, el govern local ha previst altres mesures com la creació de noves unitats i la recuperació de la Policia Verda per oferir un servei de seguretat ciutadana més proper i adaptat a les necessitats actuals.