El Patí Hoquei Club Sant Cugat suspèn el campus d'estiu per un monitor positiu de Covid-19

L'entitat ha decidit cancel·lar el campus per "prudència, sentit comú i responsabilitat social"

Patí Hoquei Club Sant Cugat tanca el seu campus d'estiu davant l'amenaça de contagi de coronavirus
Patí Hoquei Club Sant Cugat tanca el seu campus d'estiu davant l'amenaça de contagi de coronavirus | Ajuntament de Sant Cugat
Redacció
30 de juliol del 2020
Actualitzat a les 19:20h
Un altre campus d'estiu santcugatenc que tanca davant l'amenaça de contagi de coronavirus. El Patí Hoquei Club Sant Cugat va decidir suspendre el campus d'estiu el passat dijous 23 de juliol després que fossin alertats que un monitor havia donat positiu en una prova de diagnosi de coronavirus. 

Segons ha avançat Cugat Mèdia, divendres 17 de juliol, un membre de la plantilla dels monitors de l'entitat esportiva va avisar al club que es trobava malament. El dilluns següent va anar a fer-se un test PCR i després d'obtenir els resultats afirmatius en la prova, el monitor va avisar al PHC. 

Un cop rebut l'avís, el centre va decidir suspendre el campus per "prudència, sentit comú i responsabilitat social". Durant els darrers dies, més d'una quarantena de persones que van estar en contacte amb la persona contagiada s'han fet la prova. 

Aquesta tarda, l'entitat ha emès un comunicat a través de les xarxes socials on indica que en total hi ha un entrenador i dos monitors que han donat positiu en els tests de diagnosi. Els jugadors i el seu entorn que han estat en contacte directe estan avisats i estan seguint els protocols assignats per les autoritats sanitàries. Per ara, cap jugador del campus ni de les sessions de perfeccionament han donat positiu gràcies a les estrictes mesures de seguretat que s'han aplicat, informa el club. 

Durant els darrers dies, dos campus més de la ciutat també s'han hagut de suspendre arran de casos confirmats de coronavirus: el del Club Familiar Singlada i el de l'Escola Avenç.