Duch, Madrona, Llorente i Soler, alcaldes accidentals de Sant Cugat durant el mes d'agost

Les tinències d'alcaldia exerciran les funcions d'alcalde accidental entre els dies 3 i 30 d'agost

Roda de premsa de Pere Soler i Francesc Duch.
Roda de premsa de Pere Soler i Francesc Duch. | Anna Mira
NacióSantCugat
30 de juliol del 2020
Actualitzat a la 13:17h
Les tinències d'alcaldia Francesc Duch, Esther Madrona, Lourdes Llorente i Pere Soler exerciran les funcions d'alcalde accidental entre els dies 3 i 30 d'agost, període en el qual l'alcaldessa, Mireia Ingla, estarà de vacances.

Així doncs, els dies es repartiran entre Francesc Duch del 3 al 9, Esther Madrona del 10 al 16, Loudres Llorente del 17 al 23 i Pere Soler del 24 al 30 d'agost. 

Per altra banda, com és habitual, alguns serveis i equipaments municipals adaptaran el seu horari durant el mes d'agost. Pel que fa als mercats municipals, el Mercat de Torreblanca obrirà de 8 a 14.30 h del 4 al 24 d'agost i el Mercat de Volpelleres estarà tancat del 10 al 23 d'agost. Per altra banda, el Mercat Vell i el Mercat de Mira-sol Centre romandran oberts en el seu horari habitual.

Les biblioteques de Sant Cugat estaran tancades, amb l'excepció de Gabriel Ferrater que estarà oberta únicament els matins de 10 a 14 h. Les àrees blava i verda seran gratuïtes amb exepeció de la zona del Mercat de Torreblanca. L'horari de l'autobús urbà també s'adaptarà a l'horari d'estiu mentre que el servei d'autobús llançadora entre l'aparcament de l'avinguda Roquetes i el centre (Park & Ride) no circula.

Les piscines d'estiu romandran obertes amb un aforament limitat del 75% com a mesura de prevenció davant del contagi de coronavirus. I finalment, els Centres d'Atenció Primària estaran oberts, tot i que els consultoris de la Floresta i les Planes continuaran tancats.