Talls de trànsit al Camí de Can Gatxet per la instal·lació de les pantalles acústiques de FGC

Es talla el carril en sentit Mira-sol, entre l’avinguda de l’Enllaç i el carrer de Roserar, i s’allargarà fins a finals de setembre

Camí de Can Ganxet de Sant Cugat que es veurà afectat per les obres de les pantalles acústiques.
Camí de Can Ganxet de Sant Cugat que es veurà afectat per les obres de les pantalles acústiques. | Aj. Sant Cugat
NacióSantCugat
29 de juliol del 2020
Actualitzat a les 10:59h
El Camí de Can Gatxet quedarà tallat al trànsit per la instal·lació de les pantalles acústiques de FGC. El tall afectarà el carril en sentit Mira-sol, entre l’avinguda de l’Enllaç i el carrer de Roserar, i s’allargarà fins a finals de setembre. 

El motiu són les obres de construcció de pantalles acústiques que està duent a terme Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya per minimitzar els problemes de soroll i vibracions que provoca el pas dels trens en aquest tram de la línia que va cap a Terrassa.

Mentre duri l’afectació, el trànsit en aquest tram es desviarà per l’avinguda de l’Enllaç, el passeig Olabarria i el carrer de Can Picanyol, des d’on es podrà tornar a enllaçar amb el Camí de Can Gatxet, en sentit Mira-sol.

 

Les pantalles projectades tenen una alçada d'entre tres i cinc metres i estan formades per panells fonoabsorbents recolzats sobre un sòcol de formigó i encaixats entre suports d'acer. Els panells són de formigó porós per tal d'atenuar el soroll provinent del pas dels trens.

El projecte també inclou allargar la vorera del carrer Andana, al costat de la via de FGC i ara interrompuda i donar-li continuïtat. L'objectiu d'aquesta actuació serà unir la sortida de l'estació amb el pas sota el pont de l'avinguda de l'Enllaç evitant que la gent hagi de circular per la calçada o passar a la vorera de l'altre costat. 

En aquest projecte també està previst plantar una seixantena d'arbres nous i més de 8.000 unitats d'arbustos i plantes entapissants. Una actuació que compensarà la tala d'arbres que s'haurà de fer per realitzar la instal·lació. 
 

Imatge aèria de la zona on s'instal·laran les pantalles acústiques Foto: FGC