Valldoreix i Sant Cugat treballaran plegats per erradicar els abocaments il·legals

L'abocament de material no autoritzat pot comportar sancions d'entre 730 i 1.500 euros

Deixar runa o restes d'obres a la via pública està terminalment prohibit
Deixar runa o restes d'obres a la via pública està terminalment prohibit | EMD
NacióSantCugat
28 de juliol del 2020
Actualitzat el 29 de juliol a les 11:02h
L'EMD de Valldoreix denuncia un augment d'abocaments il·legals de residus enmig dels carrers de la Vila durant el període de confinament. L'administració valldoreixenca apunta que hi ha hagut un increment del 88% en l'abandonament de voluminosos i deixalles a la via pública fora d'horari. 
  És per aquest motiu que s'ha anunciat que l'EMD i l'Ajuntament de Sant Cugat treballaran plegats per "erradicar aquestes actituds incíviques". També es fa una crida conjunta a la col·laboració ciutadana per posar fre a uns abocaments que embruten els carrers i dificulten la mobilitat dels veïns. 

L'abandonament a la via pública o zones forestals de material no autoritzat pot arribar a comportar sancions econòmiques d'entre 750 i 1.500 euros. Així doncs, objectes voluminosos són: mobiliari gran com ara sofàs, taules, matalassos, somiers, làmpades o tauletes.

Cal recordar que material electrònic com ordinadors, pantalles o joguines s'han de dur a l'Ambiteca; mentre que deixar runa i restes d'obra queda terminalment prohibit. L'horari per baixar objectes voluminosos a les cantonades dels carrers de Valldoreix queda reservat a partir de les 20 h del vespre de cada dilluns.