Aquesta tarda, segueix aquí el ple municipal de Sant Cugat

Se celebrarà aquest dilluns 27 de juliol a partir de les 16 h a la sala de plens de l'Ajuntament de Sant Cugat

Ple municipal extraordinari del pressupost 2020 a Sant Cugat.
Ple municipal extraordinari del pressupost 2020 a Sant Cugat. | Sergi Baixas
NacióSantCugat
27 de juliol del 2020
Actualitzat a les 10:30h
El ple municipal del mes de juliol se celebrarà aquest dilluns 27 de juliol a partir de les 16 hores a la sala de plens de l'Ajuntament de Sant Cugat. A causa de la situació generada per la Covid-19, l'aforament a la sala estarà limitat, però sempre es pot seguir el ple en directe a través de Cugat.cat o TV Sant Cugat. En total, el ple compta amb 31 punts de l'ordre del dia, en acabar serà el torn de l'audiència pública. Enmig però, també se celebrarà el ple extraordinari de l'informe del Síndic de Greuges.

Despatx d'ofici

1.- Proposta de ratificació Decret d’Alcaldia sobre trasllat data celebració Ple ordinari.

2.- Proposta d’aprovació de l’esborrany de l’acta del Ple ordinari de data 18.05.2020.

3.- Dació de compte dels decrets dictats per aquesta alcaldia i tinències d’alcaldia així com els dels organismes autònoms del Patronat Municipal d’Educació, de l’Organisme Autònom Municipal Centre Cultural Sant Cugat (OAMCCSC) i de l’Institut de Gestió Estratègica, Promoció Econòmica i Societat de la Informació (IGEPESI).

Alcaldia

4.- Modificació de la plantilla de personal eventual.

Recursos Humans

5.- Resolució sol·licituds del personal municipal per desenvolupar segones activitats en el sector públic i privat.

6.- Modificació de la plantilla de personal i del catàleg de llocs de treball de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

Presidència, Economia i Hisenda

7.- Dació de compte de la modificació del Pla anual de control financer de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, corresponent a l’exercici 2020.

8.- Expedient de modificació núm. 12 del pressupost de l’Ajuntament per a l’exercici 2020.

9.- Proposta d’aprovació de concertació d’un préstec de llarg termini, modalitat préstec de legislatura, per import de 550.000 €, amb l’entitat Caixa d’Enginyers, per al finançament de despeses corrents necessàries i urgents, derivades del pagament d’interessos de demora per expropiacions.

Serveis Urbans, Mobilitat i Transport

10.- Aprovació de la primera pròrroga del contracte mixt de serveis de recollida de voluminosos, cartró comercial, fracció vegetal, selectives especials; serveis de manteniment i gestió de la deixalleria del punt verd del centre, mini punt verd del mercat de Torre Blanca, punt verd mòbil i obres d'adequació de les instal·lacions del punt verd fix del centre.

11.- Aixecament de la suspensió acordada en el contracte de serveis de conservació i manteniment de l'arbrat públic, lot 1: poda, restauració i sanejament d'arbrat viari. (Exp. 8493/2018 - 55/2017)

12.- Aixecament de la suspensió acordada del contracte de serveis de conservació i manteniment de l'arbrat públic, lot 2: manteniment d'escossells i reg de l'arbrat viari. (Exp. 8493/2018 - 55/2017).

13.- Aixecament de la suspensió dels contractes del servei de conservació i manteniment dels parcs i jardins (Exp. 26007/2017 - 107/2010)

14.- Pròrroga del contracte mixt de gestió energètica de l’enllumenat públic del municipi, la gestió del centre de control de trànsit urbà i els serveis de manteniment, conservació, inversió per a la reposició i inversió nova -renovació i millores programades- per l’enllumenat públic i elements del trànsit de l’Ajuntament de Sant Cugat. (Exp. 74/2013-21176/2017).

15.- Proposta de conveni entre l’ajuntament de Sant Cugat del Vallès i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya per a la millora de les condicions ambientals a l’entorn de l’estació de Sant Cugat del Vallès mitjançant la instal·lació de pantalles acústiques.

16.- Aprovació inicial del text de l'Ordenança de bicicletes i VMPs de Sant Cugat del Vallès.

Drets Socials i Igualtat

17.- Adhesió de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès al Consorci de Salut i d’Atenció Social de Catalunya.

18.- Pla de drogues i pantalles.

Desenvolupament Urbà i Habitatge

19.- Inici dels treballs per a l'estudi de potencionalitats envers eventual modificació de planejament de l'àmbit identificat gràficament en el plànol que s'incorpora d'annex a la present proposta, amb l'objectiu de crear sòl per fer front a les necessitats municipals de construcció d'allotjament dotacional i/o d'habitatge públic en règim de lloguer (Expedient núm. 17115/2020 - 83006/20)

20.- Inici dels treballs per a l'estudi envers eventual modificació de planejament de l'àmbit identificat gràficament en el plànol que s'incorpora d'annex a la present proposta, amb l'objectiu de preservar els valors patrimonials del Cafè Catalunya i del conjunt arquitectònic i urbà on s'integra (Expedient núm. 18163/2020 - 83007/20)

21.- Ratificació Decret d'acompliment tràmit consulta prèvia a l'aprovació inicial del Pla director urbanístic metropolità, tramitat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona (Expedient núm. 20690/2019 - 83004/19)

Educació, Universitat i Memòria Històrica

22.- Aprovació de l'expedient de cessió gratuïta d'una porció de terreny, de naturalesa patrimonial, al sector de Can Bellet, Can Canyameres - Guinardera II a favor del departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya per a la ubicació provisional de la 12a escola, anomenada Escola Nova (Exp. UA92/16/04) (Aupac: 25444/2019)

23.- Conveni amb la Generalitat per a la realització d'obres a la cuina i menjador de l'escola Ciutat d'Alba. (Aupac: 9232/2020)

Bon Govern, Transparència i Participació

24.- Adhesió com a soci al Club d’excel·lència en la gestió i pagament quota. (Exp. 2393/2020)

Mocions de grups municipals

25.- Moció del grup municipal de Ciutadans per a implementar amb caràcter anual la Setmana Medieval de Sant Cugat.

26.- Moció del grup municipal de Ciutadans Sant Cugat per a deixar sense efecte la recent implantada Anella de Mobilitat Verda.

27.- Moció del grup municipal de Junts x Sant Cugat de suport a la gestió de les entitats esportives de Sant Cugat del Vallès.

28.- Moció del grup municipal de Junts x Sant Cugat per a la creació d’un Banc municipal de patrocinis.

29.- Moció del grup municipal de Junts x Sant Cugat per impulsar la unitat de la llengua catalana.

Control dels òrgans de govern

30.- Control i fiscalització dels altres òrgans de govern.

31.- Precs, preguntes i interpel·lacions.

Ordre del dia del Ple Extraordinari

1.- Presentació per part del Síndic de Greuges de l’informe d’activitats de l’any 2019.