Meritxell Neddermann tanca el cicle de Concerts d'Estiu de Valldoreix

Una edició que ha estat fortament marcada per la crisi del coronavirus i que ha obligat a reduir considerablement l'aforament

Meritxell Nedderman.
Meritxell Nedderman. | Cedida
NacióSantCugat
23 de juliol del 2020
Actualitzat a les 17:11h
Aquest dissabte a les 21.45 h, Meritxell Neddermann posarà el punt i final al cicle de Concerts d'Estiu d'enguany a Valldoreix. Una edició que ha estat fortament marcada per la crisi del coronavirus i que ha obligat a reduir considerablement l'aforament. 

Tot i això, segon l'EMD de Valldoreix, la resposta del públic ha estat molt positiva, omplint la pràctica totalitat de les localitats en cada un dels tres recitals celebrats fins avui. Formacions referents com l'Orquestra de Cambra de Terrassa 48 i intèrprets de renom com Patrícia de No, Emili Brugalla, Seon-hee Myong i Peter Thiemann, han vingut enguany a la Vila per compartir el seu talent musical.

Però serà la cantant i pianista barcelonina Meritxell Neddermann, qui posarà la nota final omplint de música la plaça Maria Sabater, presentant el primer treball en solitari "In the backyard of the castle". Un estil propi que transita entre el pop intimista, el gòspel, el soul, i el Rhythm & Blues, amb tocs d'electrònica i ritmes urbans.