Torna la campanya solidària «Mulla’t per l’esclerosi múltiple» a Sant Cugat

L'objectiu de la campanya solidària és conscienciar a la societat de la lluita contra aquesta malaltia i recollir fons per a la causa

NacióSantCugat
21 de juliol del 2020
Actualitzat a les 18:16h
La 27 edició del "Mulla't per l'esclerosi múltiple" també es veurà relativament afectada per la crisi del coronavirus actual. Per aquest motiu, per primera vegada, l'esdeveniment també comptarà amb una versió online perquè es pugui seguir des de qualsevol racó de Catalunya. Enguany però, arran de la situació de pandèmia actual no es realitzarà el tradicional salt multitudinari.

Tot i això, Sant Cugat celebrarà l'efemèride aquest diumenge 26 de juliol, a les piscines municipals del Complex aquàtic del Parc Central i la piscina municipal de la Floresta. Així doncs, per l'aniversari s'habilitaran dos carrers a les piscines perquè la gent pugui nedar per la campanya. Per participar caldrà fer un donatiu voluntari online o de forma presencial a la recepció de les piscines. Al final de la jornada s'informarà del total de metres i euros aconseguits. 

El repte serà superar els metres nedats l'edició passada, quan les 650 piscines adherides arreu del país van aconseguir nedar 9.000 quilòmetres. 1.000 metres per a cadascuna de les persones que tenen esclerosi múltiple a Catalunya. Les dades recollides a la piscina del Parc Central són: 5.450 metres nedats, 74 euros de donatius i venda de material per 273 euros.

Al cap i a la fi, l'objectiu de la campanya solidària és conscienciar a la societat de la lluita contra aquesta malaltia i recollir fons per a la causa.